DREAMBUILDING

Stel koers op jouw dromen en geloof in jezelf!​

Levende op de automatische piloot en omgeven in eenzelfde omgeving, blijven we vaak in cirkeltjes draaien. Hetzelfde blijven doen is het makkelijkst en dat is precies waar ons brein van houdt: Makkelijk. Maar, wat nou als de bekende weg niet jouw mooiste weg is? Misschien is er al een tijdje een verlangen die jou roept: een leven waar je van droomt die tot op heden nog geen ruimte heeft gekregen in jouw realiteit. Jouw droom ligt misschien niet in lijn met 'de norm' en angsten en beperkende overtuigingen houden je tegen van actie. Dat is niet uitzonderlijk: een van de meest genoemde vormen van spijt op het sterfbed is dat er niet gedaan is wat eigenlijk wél gewild werd. De moed ontbrak om trouw te blijven aan de eigen wensen en verlangens en daarmee vielen vele dromen in duigen. Dat wil jij toch verkomen? Ik met jou. Jij bent een visionair en die verdient de ruimte!

Jij bent een visionair en die verdient de ruimte.

In de Dreambuilding sessies brengen we jouw dromen naar de grond: Tastbaar en dichtbij. We duiken diep en verkennen en elimineren de obstakels die jou nog in de weg staan om leven te geven aan de verlangens in jou. Je raakt stevig geworteld in je eigen kracht en vertrouwen, waardoor jij koers kan aanhouden, jouw koers! Verschillende methoden en technieken gebruiken we die samen sterk staan voor het realiseren van een verandering in jou. Daarbij hoort kunst therapie en reiki ondersteunt, maar we gaan evengoed aan de slag met meer rationele coaching oefeningen. Er ontstaat een mooie balans tussen de ratio en het intuïtieve; je laat jouw onderbewuste en je creatieve intuïtie het beeld kleuren, maar benut jouw denkvermogen om daar in het hier en nu vorm aan te geven. Gedurende de sessies maak je de shift van angst naar vertrouwen, van 'ik weet het niet' naar 'dit wil ik', van alleen naar samen en van stilstand naar vooruitgang. Doelgericht en 'hands on' pakken we jouw dromen vast! Bijkomende huiswerkopdrachten zullen jou helpen om het tot een gewoonte te maken om gehoor te geven aan jouw verlangens.

‘Wauw. kan dat? Mag ik echt zó gelukkig zijn? Is dit allemaal voor mij weggelegd?’ ​

JA. En het is je gegund. Pak je dromen met beide handen vast en ga ervoor!

Elena zegt:

Het was een diepgaande, transformerende ervaring.

Ik kon niet alleen mijn dromen goed voor me zien, maar ik kon ook voelen hoe het is om écht in mijn kracht te staan: zonder maskers, zonder dim, zonder verschuilen. De sessies hebben me echt geholpen om los te komen van angsten en blokkades die me tegenhielden. Dankjewel voor de manier waarop je me geholpen hebt om heel helder te krijgen wat het is dat ik wil doen en wat ik graag wil brengen! Ik ga deze gevoelens, inzichten en ervaringen vasthouden in de stappen die ik ga blijven zetten om mijn dromen te verwezenlijken! Oneindig veel dank!