Energetische Balans Sessies

In jouw balans vind je jouw kracht.

De energetische balans sessie helpt jou om weer in balans te raken met jezelf. Door middel van handoplegging en andere vormen van energieoverdracht, breng ik jou energetisch systeem weer in balans: in haar natuurlijke staat van zijn. Blokkades die in de weg zitten op emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel niveau worden opgelost en verwerkt. Als het ware klikt jouw energie weer terug in haar eigen pasvorm en dat biedt potentie. Je komt weer aan bij jezelf en zult merken dat het makkelijker stroomt in je leven: je voelt je geïnspireerd, meer ontspannen, meer in vertrouwen en je doet de dingen die passen bij jou. In jouw balans, vind je jouw kracht en in jouw kracht sta je stevig om jouw inspiratie tot leven te brengen. Je loopt met gemak op het pad van je hart!

Gedurende de sessie speel jij met tijden – vanuit de ontspanning – een actieve rol. Ik begeleid je door een innerlijke reis, waarin jij leert van jouw eigen onderbewuste die tot je spreekt middels jouw verbeeldingskracht. De combinatie van de energiebehandeling en het ‘innerlijke reizen’ werkt geweldig voor het vergroten van jouw bewustzijn en het doorbreken van belemmerende patronen, zoals het jezelf klein houden, een gebrek aan zelfvertrouwen, -inspiratie en/of -zelfliefde. Inzichten komen naar boven waar je gedachten niet zomaar bij hadden gekund. Je raakt verbonden met de dieper liggende verlangens in jou en transformeert in korte tijd tot de ‘jij’ die deze verlangens de ruimte geeft. 

De energetische balans sessie is heel krachtig en heeft een diepe werking tot op cels-niveau. Geïnspireerd, in rust en in balans stap jij uit de energetische balans sessie. 

Wat merk ik ervan?

Diepe ontspanning, sensaties in het lichaam zoals tintelingen en een warm- of koud gevoel, loskomende emoties, heldere inzichten en levendige visualisaties zijn veelvoorkomende ervaringen gedurende de energetische balans sessie. Veel mensen voelen zich na de sessie dicht bij zichzelf, fris en liefdevol. Op de langere termijn zal je de effecten kunnen zien in je leven. Je blijft meer trouw aan jezelf en doet de dingen die goed die jou vervullen en inspireren. Je maakt de ruimte voor jezelf en staat jezelf toe.

De mensen die in zichzelf geloofden.

OP AFSTAND

Het maakt niet uit hoe ver je je begeeft: de energie doet zijn werk.

De energetische balans sessie kan je ook op afstand ervaren. Een voordeel hiervan kan dus zijn dat je deze op iedere gewenste plek kan ontvangen. De effecten van de behandeling zijn zeker zo krachtig. Een verschil is dat we niet op eenzelfde manier een begeleide innerlijke reis kunnen maken. Daarentegen is er wél veel ruimte voor meer channeling. Met de muzieklijst die ik je toestuur, zak jij met gemak diep in het moment. Ik stuur je van tevoren de nodige tips toe die ervoor zullen zorgen dat je bij jou thuis, of waar je ook bent, een heerlijk plekje kan creëren en het meeste uit de sessie kan halen.

 

Groep

De energetische balans sessies op afstand bied ik ook aan in groepsverband. Er is hierin minder ruimte voor individuele focus en channeling, maar de kosten liggen dan ook lager. De groepsenergie heeft een versterkende werking op de energetische behandeling en de energetische effecten doen niet af aan de privé-sessie. Ontspannen, dichter bij jezelf en meer in je kracht voel jij je na de groepssessie op afstand.

 

Chanelling

Gedurende de energetische balans behandeling sta ik in diepe verbintenis met jouw ziels-energie. In de vorm van beelden en gevoelens krijg ik inzichten door die jou inspiratie en helderheid kunnen bieden omtrent je huidige leven. Vaak gaan de beelden over dieperliggende verlangens en/of blokkades in jou. Zie het als hints, richting jouw grootste geluk.

Winnaars op afstand