Kunst Therapie

Kunsttherapie helpt jou om expressie te geven aan hetgeen wat er in jou leeft, zonder het eerst te hoeven begrijpen. Dat bevrijdt!

Kunsttherapie biedt een creatieve en zeer verhelderende manier om persoonlijke vraagstukken te verkennen. Door middel van intuïtieve- en creatieve expressie – in de vorm van beweging, tekening, muziek of schrijven – krijg jij de kans om uiting te geven aan hetgeen wat in jou leeft. De diepte van je ervaring is eindeloos rijk, gezien je niet beperkt bent tot enkel het denken. Inzichten komen naar boven waar je gedachten nooit bij hadden gekund: kunsttherapie maakt de weg vrij voor jouw onderbewuste om te spreken.

Doordat je gevoeld en geuit hebt wat het is dat er in jou leeft, vallen de kwartjes voor de bewuste mind – geest ook opeens gemakkelijk. Door te reflecteren op je ervaring en jouw creatie, verdiep en verduurzaam je de lessen en inspiratie die de sessie naar boven hebben gebracht. We maken de inzichten concreet, zodat je deze op praktische wijze kan blijven integreren in jouw dagelijks leven.

Veel mensen vinden kunsttherapie ontzettend leuk. Het is inspirerend, het activeert jouw creatief potentieel en het laat je achter met een eigen kunstwerk in handen. Jij bent het zelf die creëert en die tot inzichten komt en dat zorgt voor voldoening én een directe transformatie in jou. Je weet niet alleen beter, je voelt ook beter.

Gedachten gaan waar woorden
zijn. Creatieve expressie is vrij!

Anais zegt:

Geweldige ervaring! Het was mijn eerste kunsttherapie sessie.

Heel interessant om mijn binnenwereld te verkennen door visualisatie, beweging, tekenen en schrijven. Fleur creëerde een veilige ruimte, waar ik volledig mezelf kon zijn en los kon laten. Ik heb echt wat getransformeerd en voelde me de dagen erop veel lichter. Ik raad haar voor de volle 100% aan!