'Alleen in jouw waarheid,
kan je werkelijk bloeien'.

Mijn naam is Fleur Cecile,
‘juichende bloem’.

Ik ben een open-minded, avontuurlijk en een liefdevol persoon die enthousiasme en creativiteit de ruimte in brengt. ‘Ja! Het is mogelijk, doe het, volg je hart!’ Is de soort boodschap die mensen bij mij voelen en ervaren.

Het is een kracht van mij om de essentie vast te pakken; het ongrijpbare zichtbaar te maken en daar dus concrete vorm aan te geven. Vervolgens, van visie naar concrete actie: hoe pak je jouw verlangen vast en breng je deze tot leven? Hoe bewegen we weg van belemmerende patronen? Samen – met jou? – breng ik zo dromen naar de grond, zodat ze in al hun volheid kunnen openbloeien. 

Het is een eer om een rol te mogen spelen in het verwezenlijken van prachtige ideeën die de wereld mooier maken. Met alle plezier zet ik mijn analytisch vermogen, intuïtie, creativiteit en hele zijn in, voor degene- en de plannenmakers die er klaar voor zijn om hun dromen te gaan leven!

Behalve dat ik anderen begeleid naar- en op het pad van hun inspiratie, ga ik ook volle bak mijn eigen dromen achterna. Ik breng mijn inspiratie tot leven en creëer schoonheid om me heen. Muziek maken, reizen, koken en andere vormen van creatieve creatie zijn grote vreugdes van me en het liefst doe ik dit alles in de vorm van improvisatie: intuïtief, vol vertrouwen, op mijn manier.

VISIE EN HET ONTSTAAN VAN LEVENSTAAL

Het is heel duidelijk. Ik wil graag leven in een wereld waarin mensen in balans leven met zichzelf. Een wereld waar mensen weer weten wat ze willen, wat ze écht willen. En dat is geloof ik niet de zekerheid van een 9 tot 5 baan, een huis om in te wonen en een gevulde bankrekening. Deze ‘zekerheden’ geven comfort, maar nog niet de voldoening en het extatische plezier van het leven in lijn met jouw essentie. Expressie is het tegenovergestelde van depressie zeg ik wel eens. Het leven zou vól mogen zijn met jouw unieke talenten en giften, die de wereld mooier maken en die o-zo welkom zijn. ‘To be living in the enjoyment of your own being’. Ik weet dat het kan.

Op creatieve, energetische en intuïtieve wijze help ik anderen om in balans te komen met zichzelf. Vanuit deze balans ontstaat een authentiek leven waarin er ware expressie wordt gegeven aan het ‘zelf’. Dat kleurt mooi, dat bloeit op! 

Je eigen pad bewandelen vraagt om moed en draagt een prijs, maar laat dit eens de enige prijs zijn waar wij genoegen mee nemen. Jij bent het waard. 

IK BEGELEID JOU NAAR JOUW KRACHT EN INSPIRATIE

Het is een wezenlijke shift, om de transformatie door te maken en volledig te durven gaan leven vanuit jouw kern. Transformatie kost tijd en verandering vraagt om moeite. Maar met de juiste begeleiding en tools wordt het allemaal vele malen leuker en gemakkelijker en dáár, zet ik mij met mijn hele hart voor in.

ACHTERGROND

Ik ben Arbeids- en Organisatiepsycholoog, cultureel ondernemer, (woord)kunstenaar, reiki practitioner, kunsttherapeut en natuurcoach en bovenal, een creatief wezen. In 2020 rondde ik mijn reiki opleiding af, die mij de nodige aanvulling gaf op mijn studie in de psychologie om mensen op holistische wijze te kunnen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.
Niet alleen het denken, maar juist ook het voelen, het verbeelden, het ‘uiten’ en ervaren zijn essentieel voor krachtige transformatie en groei. 

Creatief, ondernemend, intuïtief én analytisch ga ik aan de slag met diegenen die er klaar voor zijn om te gaan leven op hun manier. Maak je eigen verhaal, zo mooi als je maar kan!

Vóór het ontstaan van Levenstaal, werkte ik bij de sociaal maatschappelijke organisatie Voor Goed Agency, deed ik een traineeship bij de Gemeente Rotterdam en opende ik de concept store Loco Lama en diverse pop-up shops onder de naam ‘In de Bush Bush’. Een creatieve en levendige achtergrond, waarin ik altijd bezig was met het creëren van een vreugdevoller leven voor- en door de mens.