Leef het leven dat op je lijf is geschreven

Start vandaag nog, met een gratis
Droomgesprek.

HET VERLOOP

Benieuwd naar hoe het Dreambuilding
traject verloopt?
In 2 minuten leg ik het je uit!

STAP 1

STAP 2

STAP 3

Geef jezelf de ruimte!​

Jouw droom verwezenlijken is eigenlijk niets anders dan jezelf de ruimte geven.
Je begint klein en ontwikkelt door, zo bouw jij het leven van jouw dromen!

In de Dreambuilding sessies maken we de weg vrij voor jouw dromen. Door middel van creatieve en ervaringsgerichte methoden (kunsttherapie, visualisatie, innerlijke reizen, reiki e.a.) word jij je bewust van jouw dieperliggende wensen en de blokkades die je ervan weerhouden om het pad van jouw verlangens te volgen. Door middel van rationele coaching, brengen we jouw dromen naar de grond zodat jij er gericht naar toe kan werken. Je zet de stappen die kloppen bij het leven dat op jouw lijf is geschreven!

Vrij, eigenzinnig en vol vertrouwen paradeer jij jouw dromen tegemoet.
‘You were made for your dreams to come true.’

VOOR WIE?

Dit is WEL voor jou als:

Dit is NIET voor jou als:

Voel jij je als de 'warrior' die de eed wilt afleggen dat je alleen nog maar genoegen neemt met een leven waarin jij jezelf en jouw dromen de ruimte geeft?

DREAMBUILDING SPACE

GRATIS DROOMGESPREK

7 -17 EUR

 • Set Me Free - Meditatiebundel
 • Digital Worksheet + Meditatie
111 EUR

 • Fysiek werkboek
 • Twee keer deelname reiki groepssessie.
 • Superset meditatie collection
 • Persoonlijke feedback bij de DreamVision opdracht.
 • 50% korting op een één op één dreambuilding sessie. (t.w.v. 111 euro)
555 EUR

 • Vier één op één sessies van 2 uur
  (coaching, kunsttherapie, reiki,
  ervaringsgerichte oefeningen,
  goal setting, actieplan,
  opvolging).
 • Begeleide meditaties die je oneindig vaak kan
  afspelen en die jou in ‘touch’ brengen met jouw
  kracht, vertrouwen en inspiratie.
 • Uitgebreid werkboek
 • Ondersteunend mailcontact gedurende het
  gehele traject.
 • Twee reiki groepssessies.
 • Een leven waarin jij jezelf moeiteloos de ruimte
  geeft, waardoor jouw dromen tot leven zullen
  komen!
1245 EUR

 • 10 één op één sessies van twee uur
 • Diep verbinden met jouw kracht, je inspiratie én
  jouw omgeving.
 • 4 reiki afstandsbehandelingen
  + 3 gratis na afloop van het
  traject.
 • Loskomen van jouw grootste blokkades, d.m.v.
  energiewerk, innerlijke reizen, kunsttherapie en
  rationele coaching.
 • Een toolkit aan manieren,
  meditaties, oefeningen die jou
  blijvend zullen helpen om in tune te
  raken met jouw essentie.
 • Hulp bij het uitbouwen van jouw droom.
  Brainstorm sessies + accountability in het
  aanhouden van jouw pad.
35 EUR

 • Community Events
 • Maandelijkse groepssessie
 • 10% korting op één op één aanbod.
 • 2x deelname aan reiki groepssessies
119 EUR

 • 4x deelname aan reiki groepssessies
 • Maandelijkse groepssessie
 • Maandelijkse 1-1 sessie 60 min. met
  bijkomende ‘huiswerk’ opdrachten
 • Community Events
 • 22% korting op één-op-één aanbod.

Hoe gaat het gehele
Dreambuilding traject in z'n werk?

In het Dreambuilding traject zal jij:

 • In diep contact komen met jouw dromen en jouw essentie:

  Zodat jij weer voelt wat het is dat jou écht vervult.

 • Zelfvertrouwen opbouwen,

  Zodat jij jouw ideeën en dromen tot leven durft te brengen, ook al krijg je hier niet de uitnodiging voor en wijzen anderen of je angsten je de andere kant op.

 • Doen!

  Uiteindelijk ben je pas écht blij als je op het einde van je leven terugkijkt op een leven waarin je je dromen hebt geleefd. Met alleen dromen komen we er niet: als jij geen keuze maakt, geef je geen van jouw dromen écht de kans!

 • Een vruhtbare bodem bouwen voor jouw droomleven.

  ‘Wat heeft mijn droom voor ecosysteem nodig om te kunnen blijven groeien en ontwikkelen?’

Over Fleur.

Hi! Ik ben Fleur Cecile.

Ik ben een open-minded, avontuurlijk en een warm persoon die enthousiasme, creativiteit en nieuwsgierigheid de ruimte in brengt. Het zit in mijn DNA om de wereld mooier en vreugdevol te willen maken, ik zoek het op en ik creëer. Dat zie je terug in alle aspecten van mijn leven, maar op werkvlak begint dat voor mij bij het activeren van jouw unieke inspiratie en creatiekracht. (NEW PARAGRAPH) Met een wetenschappelijke achtergrond in de psychologie, als reiki practitioner, geschoold in kunsttherapie en met een sterke intuïtie weet ik je te verrassen met diverse oefeningen en methoden die jou in je kracht zetten.
Ik ben er goed in om de vertaling te maken van visie naar concrete actie: 'Hoe pakken we jouw verlangen vast en brengen we deze tot leven?'. Met zoveel plezier breng ik - met jou - je dromen naar de grond, zodat ze in al hun volheid kunnen openbloeien!

Klaar om je eerste stap in het onbekende te zetten?

Volg de stem van jouw inspiratie, pak je ruimte en maak je eigen verhaal! Laat jouw angsten en de mening van anderen niet langer jouw weg bepalen. Geworteld in eigen kracht, creëer jij jouw vrijheid!

DEZE MENSEN GINGEN
JE VOOR

WAAROM ZOVEEL MENSEN
HUN DROOM NIET LEVEN.

Met het Dreambuilding Traject vind jij je weg door de blokkades, terug naar jouw kracht. Je raakt sterk verbonden met je dromen en jouw inspiratie en je vindt het vertrouwen om op basis van jouw eigen geluk te gaan leven!

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee, deze eerste offering is volledig gratis en vrijblijvend. We maken kennis en brengen jouw huidige situatie en wens in kaart. Gedurende het gesprek komen we erachter of mijn aanbod matcht bij jou op dit moment. Het is ook fantastisch als je na afloopt denkt: Nee, er is een andere weg voor me weggelegd’. Jij trekt je eigen pad en dat respecteer ik in alle opzichten.

Soms is het duidelijk dat iemands hulpvraag en wensen niet aansluiten bij hetgeen wat ik aanbied. In dat geval denk ik graag met je mee wat eventueel een mooi alternatief voor jou zou kunnen zijn. Ook kan het zijn dat het passender lijkt om eerst van start te gaan met de DIY Dreambuilding cursus en/of een enkele één op één sessie. Dan leg ik dit aan je voor!

Ja. Gedurende het traject leer jij diverse methoden om in contact te komen met jouw kern en jouw dromen. Deze methoden blijven levenslang bij je want jij bent er zó bekend mee geraakt, dat je het zelfstandig kan blijven herhalen. Daarbij ontvang je als deelnemer aan het Dreambuilding traject een jaar lang 50% korting op de reiki groepssessies en 25% korting op de één op één sessies. Dit aanbod kan jij benutten als ondersteunende kracht, om je extra gesterkt te blijven voelen op jouw unieke pad!

Het dreambuilding traject biedt jou sterke ondersteuning en de nodige tools, maar het vraagt ook veel van jezelf! Ik ben niet degene die het voor jou kan doen, ik daag mijn cliënten daarom vooral uit om zélf te proberen, te ontdekken, te vallen en weer op te staan. Want dat is de enige manier waarop jij jouw eigen kracht opbouwt! Ik geef je niet het ‘medicijn’ en ik wijs je niet de route. Mijn rol is het om met jou de weg vrij te maken, voor jouw eigen wijsheid, kracht en inspiratie!

Ja. Het is niet nodig om je droom al in beeld te hebben om mee te kunnen doen aan het dreambuilding traject. Dit traject kan er juist ook voor dienen om in contact te komen met jouw dieperliggende verlangens en dromen.

Ja, je mag in twee termijnen betalen!

Ja, zeker! Eenmaal een ‘dromenjager’ altijd een dromenjager. Tijdens en ook na het traject blijf jij onderdeel uitmaken van de exclusieve community van dromenjagers, die de wereld een beetje mooier en het leven nog leuker willen maken! Je krijgt toegang tot een inspirerende community waarin regelmatig events worden georganiseerd, offline en online, die jou blijven motiveren om het meeste uit jouw leven te halen door jezelf en jouw dromen de ruimte te geven! Bijzondere ontmoetingen zullen plaatsvinden, relaties voor het leven ontstaan

Ik werk met een niet tevreden geld terug garantie. Als jij voelt dat dit voor jou is, heb ik alle vertrouwen dat je niet teleurgesteld zal zijn over de resultaten die jij in korte tijd boekt!

Wat nou als het wél kan? Blijf niet langer hangen in jouw verlangen naar méér.

Je bent vrij! Vrij om vandaag nog te kiezen voor het leven dat jou vervult. Verandering blijft spannend, dus maak die sprong en leg jouw verlangens niet het zwijgen toe. Geef jezelf de ruimte.